GFT-inzameling

Gepubliceerd: 31-10-2022

Heeft u uw gft-container vandaag aan straat gezet? Dan kan het zijn dat deze aan het einde van de dag niet is geleegd. De chauffeur van Twente Milieu komt de container morgen alsnog legen. De rest van de week worden de gft-containers volgens de ophaaldagen in de afvalkalender geleegd.

In de gemeente Haaksbergen worden de gft-containers binnen de bebouwde kom van mei tot en met oktober wekelijks geleegd. In de overige maanden geldt een tweewekelijkse inzameling. Dit betekent dat Twente Milieu vanaf deze week de gft-containers weer tweewekelijks zou legen en dat er deze week eigenlijk geen gft-inzameling zou zijn. Per abuis is er een foutje geslopen in de afvalkalender op de website van Twente Milieu. Daarin staat dat Twente Milieu deze week wel bij u langskomt om de gft-container te legen. Besloten is dat de afvalkalender wordt gevolgd. Twente Milieu komt de rest van de week gewoon bij uw langs! 

Vanaf maandag 14 november tweewekelijks

Ook volgende week wordt uw gft-container nog geleegd. Vanaf maandag 14 november gaat Twente Milieu over op de tweewekelijkse gft-inzameling. Bekijk de afvalkalender op www.twentemilieu.nl/haaksbergen/afvalkalender om te zien wanneer Twente Milieu de rest van het jaar bij u langskomt.

Meer nieuws

  • Fietsroute water

    19-4-2024

    Ontdek de mooiste Haaksbergse waterwerken op de fiets....

  • Adoptie oorlogsgraven

    24-4-2024

    Haaksbergse basisscholen adopteren de graven van geallieerde militairen....

  • Stolpersteine poetsen

    24-4-2024

    Dankzij de Bonifatiusschool glimmen de Stopersteine in Haaksbergen weer....

Nieuws overzicht