Bereikbaarheid gemeentehuis

Wanneer u 'Blankenburgerstraat 28, Haaksbergen' intikt in uw navigatiesysteem, leidt het systeem u naar het parkeerterrein bij het gemeentehuis (zie foto).

Parkeerplaats Blankenburgerstraat

Vanuit Enschede

Rijksweg N18 volgen tot de verkeerslichten bij Shell benzinestation, hier rechtsaf richting het centrum. U volgt de Enschedesestraat. Aan het eind gaat u rechtsaf. Na ongeveer 100 meter ziet u links het parkeerterrein en de achterkant van het gemeentehuis.

Vanuit Hengelo

Vanuit Hengelo de Hengelosestraat richting centrum volgen. Bij de derde rotonde linksaf, bij de eerstvolgende rotonde weer linksaf en de weg volgen. Na de voorrangskruising ziet u aan uw rechterhand het parkeerterrein en de achterkant van het gemeentehuis.

Vanuit Groenlo

Rijksweg N18 volgen tot de verkeerslichten bij Shell benzinestation, hier linksaf richting het centrum. U volgt de Enschedesestraat. Aan het eind gaat u rechtsaf. Na ongeveer 100 meter ziet u links het parkeerterrein en de achterkant van het gemeentehuis.

Vanuit Goor

Bij de vierde rotonde linksaf. U volgt de doorgaande weg en u gaat langs het Museum Buurtspoorweg. U blijft de weg volgen en na een voorrangskruising gaat u rechts. U ziet dan het parkeerterrein en de achterkant van het gemeentehuis. 


Met het openbaar vervoer

Reis naar het busstation in Haaksbergen. Vandaar kunt u lopend naar het gemeentehuis. Vanaf het busstation steekt u het parkeerterreintje over de Schoolstraat in. Aan het einde gaat u linksaf (naar de Jhr. von Heijdenstraat) richting de Pancratiuskerk. Het gemeentehuis bevindt zich naast de kerk.

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28,
7481 EB Haaksbergen
Telefoon: (053) 573 45 67
gemeente@haaksbergen.nl

Archiefweb

Het kan zijn dat bepaalde informatie niet meer op onze website staat. Kijk in dat geval even in ons archief op Archiefweb (archief sinds 4 april 2016).