Banenmarkt

Gepubliceerd: 7-3-2019

Werkplein Twente organiseert in samenwerking met de gemeente Haaksbergen de ‘Banenmarkt: Samen Doen!’. Op woensdagmiddag 27 maart zijn Haaksbergenaren die graag een (andere) baan willen van harte welkom bij deze beurs. Er is een flink aantal Haaksbergse en regionale werkgevers aanwezig. Ben jij op zoek naar een baan? Grijp deze kans en kom kijken wat bedrijven voor je in petto hebben!

Je kunt op deze Banenmarkt kennis maken met verschillende bedrijven en organisaties. Allemaal zijn ze op zoek naar personeel. De werkgevers laten graag zien wat ze in huis hebben. Er zijn presentaties en workshops over persoonlijke kracht, waarbij je tips krijgt die je helpen bij sollicitaties.

Horizon verbreden

Wethouder Louis Koopman, binnen het college van B&W verantwoordelijk voor de arbeidsmarkt, is ook van de partij op de Banenmarkt. “We organiseren deze markt voor het eerst in Haaksbergen. Veel werkgevers zitten te springen om personeel en zo helpen we ze een handje. Voor werkzoekenden is het een mooie gelegenheid om de horizon eens te verbreden en ook eens te kijken bij minder voor de hand liggende sectoren. Dus ik zeg: komt allen!”.

Vooraf aanmelden

De Banenmarkt is op woensdag 27 maart tussen 14:00 tot 17:00 in het gemeentehuis in Haaksbergen. Wil jij hier bij zijn? Meld je dan voor woensdag 20 maart aan. Dat kan via www.werkpleintwente.nl/evenement. Vervolgens krijg je een bevestiging. Als je je hebt aangemeld voor de workshop Persoonlijke Kracht, dan staat ook het tijdstip van de workshop vermeld.

Bedrijven gezocht

Haaksbergse bedrijven met vacatures die ook mee willen doen aan de Banenmarkt kunnen zich nog melden. Belangstellenden kunnen mailen naar Esther Nijland, adviseur bij het Werkplein, via e.nijland@swb.nl. Zij verstrekt graag meer informatie.

Wethouder Koopman

Meer nieuws

 • Europese verkiezingen

  23-5-2019

  Op 23 mei was het opkomstpercentage in Haaksbergen 43,82%....

 • Diamanten bruidspaar

  23-5-2019

  Zestig jaar getrouwd: felicitaties voor Bernard en Marie Diepenmaat....

 • Verkeersexamen

  23-5-2019

  Zevende praktisch verkeersexamen: Alle leerlingen geslaagd!...

Nieuws overzicht