Onderzoek

Gepubliceerd: 3-11-2020

Met betrekking tot bovengenoemde aangelegenheid vragen wij uw aandacht voor het volgende. Of in gewonemensentaal: mag ik even uw aandacht? Het kan zijn dat u wel eens een brief van de gemeente heeft ontvangen en dat u na het lezen nog steeds geen idee had waar het over ging. Omdat de gemeente Haaksbergen duidelijke en begrijpelijke communicatie belangrijk vindt, willen we hier verandering in brengen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig!

Een studente Communicatie en organisatie aan de Universiteit Utrecht neemt de komende tijd de begrijpelijkheid van de Haaksbergse brieven onder de loep. Voor dat onderzoek zijn we op zoek naar mensen die een vragenlijst willen invullen over de brieven die de gemeente Haaksbergen aan inwoners stuurt.

Het invullen duurt tussen de tien en vijftien minuten. Deelnemen kan eenvoudig vanuit de huiskamer, want de vragenlijst kan namelijk online ingevuld worden via is.gd/wahakR. Deelnemers maken kans om een van de twee bol.com-cadeaukaarten van 25 euro te winnen. Wie wil mag ook kiezen voor een Sterpuntenpas met 2500 sterpunten.

gemeentehuis

Meer nieuws

 • Woonbehoefteonderzoek

  19-11-2020

  Woonbehoefteonderzoek van start. Startpunt voor nieuwe woningbouwplannen....

 • WOZ-waarde

  24-11-2020

  GBTwente vraagt om de kenmerken van uw woning te controleren voor juiste WOZ....

 • Orange the World

  19-11-2020

  Campagne tegen geweld tegen vrouwen. De Kappen twee weken oranje verlicht....

Nieuws overzicht