Onderzoek

Gepubliceerd: 3-11-2020

Met betrekking tot bovengenoemde aangelegenheid vragen wij uw aandacht voor het volgende. Of in gewonemensentaal: mag ik even uw aandacht? Het kan zijn dat u wel eens een brief van de gemeente heeft ontvangen en dat u na het lezen nog steeds geen idee had waar het over ging. Omdat de gemeente Haaksbergen duidelijke en begrijpelijke communicatie belangrijk vindt, willen we hier verandering in brengen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig!

Een studente Communicatie en organisatie aan de Universiteit Utrecht neemt de komende tijd de begrijpelijkheid van de Haaksbergse brieven onder de loep. Voor dat onderzoek zijn we op zoek naar mensen die een vragenlijst willen invullen over de brieven die de gemeente Haaksbergen aan inwoners stuurt.

Het invullen duurt tussen de tien en vijftien minuten. Deelnemen kan eenvoudig vanuit de huiskamer, want de vragenlijst kan namelijk online ingevuld worden via is.gd/wahakR. Deelnemers maken kans om een van de twee bol.com-cadeaukaarten van 25 euro te winnen. Wie wil mag ook kiezen voor een Sterpuntenpas met 2500 sterpunten.

gemeentehuis

Meer nieuws

 • Subsidies

  28-1-2021

  Gemeente Haaksbergen mild voor verenigingen in coronatijd....

 • Videoboodschap

  22-1-2021

  Een videoboodschap van burgemeester Rob Welten aan alle inwoners....

 • Avondklok

  22-1-2021

  Er geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok tussen 21.00 en 4.30 uur....

Nieuws overzicht