Anouchka Scholten

Een belangrijk onderdeel van jullie trouwdag / dag van partnerschapregistratie is de huwelijksvoltrekking/ registratie. Ondanks het officiële karakter hiervan, vind ik het belangrijk er een dierbare, warme en persoonlijke ceremonie van te maken.

Anouchka ScholtenHet is bijzonder dat ik als trouwambtenaar even in het leven van twee mensen mag stappen en hun unieke geschiedenis mag horen. Geboeid door wat jullie tot deze stap heeft gebracht en met respect voor ieder levensverhaal zal ik er een huwelijksvoltrekking van maken die recht doet aan jullie liefde voor elkaar.

Graag ontmoet ik jullie om de ceremonie voor te bereiden en jullie wensen een plek te geven. Daarbij stel ik nieuwsgierige vragen: hoe zou je elkaar beschrijven, waarmee maak je elkaar aan het lachen, hoe denken jullie dat je leven er over 20 jaar uitziet? Dit soort vragen met als doel om de liefde die jullie willen bezegelen te laten doorklinken in de ceremonie die voor jullie op maat gemaakt wordt .

Ik zou het heel fijn vinden om mijn bijdrage te mogen leveren aan deze speciale dag die je je misschien later wel zult herinneren als ”de mooiste dag van je leven”

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28,
7481 EB Haaksbergen
Telefoon: (053) 573 45 67
gemeente@haaksbergen.nl