René van der Kuil

Ja, ik wil …. jullie trouwambtenaar worden!

René van der KuilGraag stel ik me dan ook even voor. Ik ben René van der Kuil (1968), geboren en getogen in Haaksbergen, getrouwd met Gerard en trotse vader van 2 dochters. In het dagelijks leven hou ik me bezig met de PR & Communicatie, Verhuur en Programmering binnen Kulturhus Haaksbergen/Theater De Kappen.

‘Dat is nu echt wat voor jou!’ zeiden diverse mensen tegen me toen ik in de zomer van 2018 buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) werd.

Ik geloof in liefde en ik geloof in het huwelijk als prachtig verbond tussen twee mensen die hun leven als gehuwden met elkaar willen delen. Ik vind het een geweldige eer om een bijdrage te leveren aan één van de mooiste dagen uit het leven van twee mensen die voor elkaar kiezen.

Met veel enthousiasme, liefde, plezier en passie, aangevuld met de daarbij behorende emotie en humor, geef ik invulling aan mijn taak.

Mijn eigen levenservaringen, met de nodige dalen maar gelukkig vooral ook heel veel pieken, komen heel goed van pas bij de invulling van deze functie. Discretie en integriteit zijn daarbij wat mij betreft van groot belang. Jullie inbreng is daarbij natuurlijk van het allergrootste belang. Het gaat immers om jullie. Ik ben daarbij nieuwsgierig naar wat mensen in het leven en in de liefde drijft. In het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen ten aanzien van de plechtigheid en zal ik zorgen voor een persoonlijke, unieke en waardevolle toespraak. Het is iedere keer mijn doel om de verwachtingen van jullie als bruidspaar te overtreffen.

Zeggen jullie ja tegen mij?

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28,
7481 EB Haaksbergen
Telefoon: (053) 573 45 67
gemeente@haaksbergen.nl