Managers gezocht

Gepubliceerd: 2-11-2017

Gemeentesecretaris Marianne Kragting: “Ik zoek 3 enthousiaste managers met visie”

De gemeente Haaksbergen maakt zich op voor de toekomst. De bevolking en de gemeenteraad hebben zich uitgesproken. Haaksbergen kiest voor zelfstandigheid, maar ook voor samenwerking. Samen met heel veel anderen willen we de goede dingen doen voor het dorp. Het voorzieningenniveau is hoog en dat moet minimaal zo blijven. We koesteren ons natuurschoon en willen investeren in duurzaamheid. Want uiteraard moet Haaksbergen  aantrekkelijk blijven. Voor jong én oud.

Met een veranderende omgeving beweegt ook de gemeente Haaksbergen mee. Marianne Kragting, gemeentesecretaris, vertelt: “We krijgen een nieuwe organisatiestructuur met een afdeling Dienstverlening, Ontwikkeling en Bedrijfsvoering. Onze huidige afdelingshoofden zijn bijna allemaal interimmers. Nu is het moment om op zoek te gaan naar drie nieuwe managers. Dat moeten stuk voor stuk aanvoerders zijn die weten welke kant ze op willen. Persoonlijkheden bij wie samenwerken en initiatief nemen in het dna zit.”

 • De vacatures zijn ingevuld

En verder

“De managers en de controller werken samen met mij in het MT”, zegt Marianne Kragting. “We gaan intensief met elkaar optrekken en de organisatie klaarstomen voor de toekomst.” Meer weten over één van de vacatures? Neem dan contact op met gemeentesecretaris Marianne Kragting via (053) 573 45 08. Mensen die informatie willen over de sollicitatieprocedure kunnen bellen met P&O-adviseur Birgit Muijsenberg 06 – 52 32 67 06. De gesprekken voor de Manager Dienstverlening en de Manager Bedrijfsvoering & Concerncontroller zijn beiden gepland op 4 december. Het gesprek voor de Manager Ontwikkeling is gepland op 6 december. De functies zijn ingeschaald in salarisschaal 13. Een opdracht of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Uw sollicitatiebrief en CV kunt u voor woensdag 22 november sturen naar PenO-helpdesk@haaksbergen.nl ter attentie van Marianne Kragting.

Bureaustoel met bordje 'vacant'

Meer nieuws

 • Pre-games

  22-9-2021

  Zaterdag 25 september komen G-voetballers naar Haaksbergen....

 • Twee diamanten paren

  22-9-2021

  Gelukwensen voor de bruidsparen Witting en Van der Molen....

 • Bomen Buurserzand

  20-9-2021

  Bomen maken plaats voor heide in deel Buurserzand. Uitleg in videorapportage....

Nieuws overzicht