Nieuwjaarsreceptie

Gepubliceerd: 24-12-2019

Vorig jaar organiseerden de gemeente, de Haaksbergse Ondernemersvereniging en IKT Haaksbergen voor het eerst samen hun nieuwjaarsreceptie. Dat beviel zo goed, dat de drie partijen ook nu weer samen optrekken. Op donderdag 2 januari zijn álle inwoners vanaf 19.30 uur van harte welkom voor een gezellig hapje en een drankje in het gemeentehuis.

Bezoekers worden op donderdag 2 januari warm welkom geheten in het atrium van het gemeentehuis. Overigens wél in winterse sferen. Met vuurkorven, glühwein en oliebollen. Met muziek, een praatje en een hoop gezelligheid. Burgemeester Welten hoopt zoveel mogelijk inwoners en ondernemers te mogen ontmoeten tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. “Een mooie afsluiting van het voorbije jaar en een goede start van het komende”, aldus de burgemeester.

Voor iedereen

Natuurlijk ontbreekt een nieuwjaarspraatje niet. Waar bij de meeste nieuwjaarsrecepties een officiële toespraak wordt gehouden, kiezen burgemeester Rob Welten, Robert Kraaijvanger (IKT) en Jan-Paul Klein Poelhuis (HOV) voor een kort onderling vraaggesprek. “Iedereen is van harte welkom”, aldus Rob Welten. “Het is écht een nieuwjaarsbijeenkomst voor iedereen. De deur staat namelijk open voor alle inwoners en ondernemers van onze gemeente. Ik hoop er dan ook zoveel mogelijk te mogen begroeten.”


Nieuwjaarsreceptie vorig jaar.
Foto: Betty Morsinkhof

Nieuwjaarsreceptie

Meer nieuws

 • Corona is nog niet weg

  18-9-2020

  Burgemeester over het belang van je houden aan de RIVM-richtlijnen....

 • Ondernemersavond

  17-9-2020

  Ondernemersavond op 6 oktober over waardering en verbetering centrum....

 • 65 jaar getrouwd

  15-9-2020

  Rob Welten feliciteert briljanten bruidspaar Henk en Gerda Scholten-Kerkemeijer....

Nieuws overzicht