75 jaar vrijheid

Gepubliceerd: 17-3-2020

Het kabinet heeft afgelopen weekend vergaande maatregelen afgekondigd om verspreiding van het coronavirus te beperken. De maatregelen gelden in elk geval tot en met 6 april en gelden uiteraard óók voor de activiteiten die zijn georganiseerd rond 75 jaar vrijheid en verzoening in Haaksbergen.

Concreet betekent dit dat het organiserend comité de komende tijd een behoorlijk aantal activiteiten niet door kan laten gaan. Comitévoorzitter Han Noordink hoopt op begrip bij inwoners, vrijwilligers, organisatoren en andere betrokken partijen. “Dit is overmacht”, stelt Noordink. “In goed overleg met de organisatoren houden we Haaksbergen vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Maar tot 6 april worden de geplande programmaonderdelen in elk geval geschrapt.”

Uitstel, geen afstel

Volgens voorzitter Noordink is er geen sprake van afstel. “We zorgen ervoor dat de geweldige steun die we tot nu toe mochten ontvangen, door bedrijven en particulieren, op de juiste plek terechtkomt. We proberen die onderdelen te verschuiven naar een later moment. Direct betrokkenen krijgen van ons persoonlijk bericht. Verder proberen we iedereen op de hoogte te houden via de lokale media, onze website en de social media.”

Logo 75 jaar vrijheid en verzoening

Meer nieuws

 • Uitstel voor ondernemers

  30-3-2020

  Ondernemers krijgen uitstel van betaling van gemeentelijke belastingen....

 • Natuurbrandrisico

  30-3-2020

  In verband met de droogte in de natuur verhoogd risico voor een natuurbrand....

 • Vakantieparken

  27-3-2020

  Update sluiting van vakantieparken, campings en camperplaatsen...

Nieuws overzicht