Aanvragen subsidie

Gepubliceerd: 13-9-2018

Veel Haaksbergse verenigingen vragen jaarlijks subsidie aan. Dat kan nu ook weer. Wilt u voor uw vereniging een subsidie aanvragen? Informatie daarover is te vinden op www.haaksbergen.nl, via zoeken op ‘subsidies’. Uw aanvraag voor het jaar 2019 moet voor 1 oktober bij de gemeente binnen zijn.

Een aanvraagformulier en informatie over de voorwaarden is te vinden op de site van de gemeente. Zorg er dan wel voor dat de aanvraag voor 1 oktober 2018 bij de gemeente binnen is. Aanvragen na 1 oktober worden niet meer in behandeling genomen. Dit geldt overigens niet voor aanvragen voor projectsubsidie, die het hele jaar door kunnen worden ingediend. U kunt het aanvraagformulier invullen en mailen naar hh.rexwinkel@haaksbergen.nl of uitgeprint inleveren bij de receptiebalie van het gemeentehuis ter attentie van Harm Rexwinkel.

Aanvraagformulieren

Er zijn overigens verschillende soorten subsidies en aanvraagformulieren. Voor allerlei soorten verenigingen of activiteiten. Zo kunnen sportverenigingen bijvoorbeeld subsidie aanvragen voor opleidingen van vrijwilligers. Of kunnen koren aanspraak maken op subsidie als ze minimaal drie openbare optredens per jaar verzorgen. De regels voor subsidies zijn te vinden op www.haaksbergen.nl, evenals de aanvraagformulieren. Kies het formulier dat het beste bij uw vereniging en activiteiten past.

Vragen

Over 2018 heeft de gemeente ongeveer 255.000 euro  subsidie verstrekt aan diverse amateurverenigingen. Heeft u vragen over het aanvragen van een subsidie, dan kunt u bellen met Harm Rexwinkel via (053) 57 34 567 of mailen via of hh.rexwinkel@haaksbergen.nl.

Gemeentehuis

Meer nieuws

 • Pensioen

  15-11-2018

  Vandaag is de laatste werkdag van gemeentebode Wim Dwars....

 • Workshop

  15-11-2018

  Workshop Personal Branding voor werkzoekenden op dinsdag 20 november....

 • Stemmentellers gezocht

  15-11-2018

  Gemeente zoekt verenigingen of stichtingen die stemmen willen tellen....

Nieuws overzicht