Alleen nog op afspraak

Gepubliceerd: 29-9-2020

De woorden van premier Rutte en minister Hugo de Jonge echoën nog na, ook in Haaksbergen. Want ook voor de gemeentelijke dienstverlening aan onze inwoners betekenen de aangescherpte maatregelen best het een en ander. Net als in maart, gaat de deur aan beide kanten van het gemeentehuis vanaf dinsdag 18.00 uur dicht. Een bezoek aan het gemeentehuis kan dan alleen nog maar op afspraak.

Ambtenaren werken in principe thuis, tenzij het niet anders kan. Voor externe afspraken geldt ook dat die digitaal worden georganiseerd. Afspraken met inwoners of ondernemers die al zijn gemaakt, worden omgezet in digitale varianten, via Teams of Zoom. In het gemeentehuis kunnen dus nog maar heel beperkt overleggen plaatsvinden. Daarbij gelden strikte hygiënevoorschriften en een maximaal aantal bezoekers per ruimte.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd mailen naar gemeente@haaksbergen.nl. Kijk voor meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen op de website van de rijksoverheid. Voor het maken van een afspraak kunt u met de gemeente bellen via (053) 573 45 67.

Gemeentehuis

Meer nieuws

 • Poen voor Groen

  29-10-2020

  Meer dan 100 Haaksbergse woningeigenaren 50 euro teruggekregen....

 • Nieuw Frankenhuis

  29-10-2020

  Woningbouwproject Nieuw Frankenhuis in Haaksbergen afgerond....

 • Afval scheiden

  29-10-2020

  Haaksbergen zonder afval. Wat mag er wel of niet in de verpakkingencontainer?...

Nieuws overzicht