Bouwkavels

Gepubliceerd: 19-9-2019

Er wordt de komende tijd weer meer gebouwd, ook in Haaksbergen. Projectontwikkelaars hebben diverse plannen op de rol staan. Ook de gemeente zelf gaat in de toekomst weer bouwkavels uitgeven. Heeft u interesse om nieuw te bouwen? U kunt dat dan bij de gemeente aangeven, zodat u op een zogeheten gegadigdenlijst komt. Dat is handig, want mensen die op deze lijst staan worden als eerste benaderd voor een kavel of nieuwe woning. Dat geldt voor gemeentelijke kavels, maar ook voor de projecten van projectontwikkelaars.

Uw dromen hoeven geen luchtkastelen te blijven. Uw eerste stap is inschrijving bij de gemeente. Die woning op het terrein van bijvoorbeeld het voormalige Groenrijk in de Hassinkbrink of die bouwkavel in de Wissinkbrink komt dan een stuk dichterbij. U kunt zich bij de gemeente melden door digitaal een formulier in te vullen. Dat kan via de website van de gemeente. U kunt een formulier invullen voor Haaksbergen, Buurse en Sint Isidorushoeve. Let op, het is wel belangrijk dat u een sociale of economische binding heeft met Haaksbergen.

Meer weten?

Aan de inschrijving zijn kosten verbonden. Eenmalig 100 euro en jaarlijks 25 euro. Op het moment dat de kosten zijn voldaan wordt u ingeschreven. Lees voor betaling de toelichting bij het inschrijfformulier. Vervolgens ontvangt u van de gemeente bericht, zodra er weer bouwkavels zijn of nieuwe woningen gebouwd worden. Wilt u nu al meer weten? Neem dan contact op met Sureyya Aksoy van de gemeente via (053) 573 45 67. Mailen kan ook: s.aksoy@haaksbergen.nl.

Huis bouwen

Meer nieuws

 • Frankenhuis

  26-2-2020

  Definitieve inrichting terrein Frankenhuis. Op 2 maart starten de werkzaamheden....

 • Belastingaanslag

  26-2-2020

  Deel aanslagen met verkeerde betaalinstructie verstuurd door GBTwente....

 • Carnaval

  25-2-2020

  Feestelijke sleuteloverdracht in de gezellige feesttent op de markt in Haaksbergen....

Nieuws overzicht