Burgerberaad

Gepubliceerd: 19-10-2023

De gemeente Haaksbergen nodigt inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen uit om deel te nemen aan een zogenoemd Burgerberaad. Zij zullen dan tijdens meerdere bijeenkomsten over verschillende thema's van gemeentelijke dienstverlening in gesprek gaan.

Het Burgerberaad bestaat uit betrokken inwoners, ondernemers, ambtenaren en gemeenteraadsleden. Samen gaan zij op zoek naar de best passende dienstverlening voor Haaksbergen. Hoe wordt de dienstverlening van de gemeente op dit moment ervaren? Wat zijn de verwachtingen van het contact met de gemeente? Welke goede ideeën leven er in de samenleving? Kunnen we samen leren van goede voorbeelden? Alle ideeën vanuit het Burgerberaad worden verwerkt in de visie op dienstverlening van de gemeente Haaksbergen.  

Denk mee en doe mee

Het Burgerberaad bestaat uit vier avondbijeenkomsten. Een werkbezoek kan deel uitmaken van het proces. Het eerste burgerberaad is op dinsdag 7 november 2023 om 19.00 uur. Iedereen uit Haaksbergen die onderdeel wil zijn van deze beweging kan zich aanmelden via samenhaaksbergen.nl.

Meer nieuws

 • Brem 5

  4-12-2023

  Gemeenteraad besluit: woningbouw aan de Brem, grond wordt aangekocht....

 • Regenton

  29-11-2023

  Korting op een regenton? De gemeente geeft 150 kortingsbonnen uit....

 • Nieuwbouw

  23-11-2023

  College wil nieuwbouw aan dorpsranden Haaksbergen en kerkdorpen mogelijk maken....

Nieuws overzicht