Dodenherdenking

Gepubliceerd: 24-4-2019

De jaarlijkse dodenherdenking begint dit jaar op zaterdag 4 mei om 19.00 uur met een korte herdenkingsbijeenkomst in de protestantse kerk aan de Von Heijdenstraat. Aansluitend start om 19.30 uur de stille tocht.

Deze stille tocht, begeleid met omfloerste trom, gaat via de Von Heijdenstraat en de Sterrebosstraat naar de begraafplaats aan de Enschedesestraat. Daarna gaat de stoet via de Ruisschenborgh naar de Markt. Na het spelen van de Last Post, de twee minuten stilte en het zingen van het Wilhelmus, legt het college van burgemeester en wethouders een krans bij het herdenkingsmonument. Burgemeester Rob Welten houdt vervolgens een toespraak. Het koor Spirit en de Haaksbergse Harmonie verlenen hun medewerking, evenals scholieren van Het Assink lyceum en de Anne Frank Realschule uit Ahaus.

Bloemen leggen?

Wilt u ook bloemen leggen bij het monument, dan het vriendelijk verzoek dit vooraf te melden bij Angélique Karnebeck. Zij is bereikbaar op (053) 573 45 07 of stuur een mail naar a.karnebeck@haaksbergen.nl.

Dodenherdenking 2018

Meer nieuws

 • Trots op Erik

  15-5-2019

  Geboren en getogen Haaksbergenaar Erik ten Hag kampioen met Ajax....

 • Zonnepark

  16-5-2019

  College van B&W: "Eerst beleid, dan pas besluit over eventueel zonnepark."...

 • Portefeuilles

  16-5-2019

  Aandachtsgebieden collegeleden opnieuw verdeeld....

Nieuws overzicht