Duurzaam Thuis Twente

Gepubliceerd: 15-10-2020

Twentse huiseigenaren kunnen nog steeds terecht bij een wooncoach van Duurzaam Thuis Twente voor gratis en deskundig advies over het verduurzamen van hun woning. Vanwege de coronamaatregelen is het soms lastig om huisbezoeken af te leggen. Voor de huiseigenaren die geen wooncoach kunnen of willen ontvangen, organiseert Duurzaam Thuis Twente (DTT) nu een telefonisch spreekuur.

DTT is een stichting die huiseigenaren wil helpen bij vragen over hun woning en hen daarbij belangeloos duurzaam advies geeft. In veertien Twentse gemeenten zijn enkele wooncoaches actief, die de woningbezitters met raad en daad bijstaan. Deze wooncoaches zijn goed opgeleide ervaringsdeskundigen met kennis op het gebied van wonen, techniek en duurzaamheid. Zij komen op verzoek kosteloos op bezoek om te luisteren naar woningvragen en mee te denken in oplossingen.

Alternatieven voor huisbezoek

Liever geen wooncoach bij u thuis? Kijk dan op www.duurzaamthuistwente.nl voor meer info over verduurzamen en subsidiemogelijkheden. Huiseigenaren kunnen een energiecheck of een quickscan doen. Dat laatste levert een rapport op waarmee u kunt zien waar energie bespaard kan worden en wat u kunt verduurzamen. Een ander alternatief is het telefonisch spreekuur, elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 17.00 en elke donderdagochtend van 9.00 tot 12.00. Het telefoonnummer is 088 - 185 01 30. Belt u buiten het telefonisch spreekuur, dan belt een van de wooncoaches u zo snel mogelijk terug.

Logo duurzaam thuis twente

Meer nieuws

 • Poen voor Groen

  29-10-2020

  Meer dan 100 Haaksbergse woningeigenaren 50 euro teruggekregen....

 • Nieuw Frankenhuis

  29-10-2020

  Woningbouwproject Nieuw Frankenhuis in Haaksbergen afgerond....

 • Afval scheiden

  29-10-2020

  Haaksbergen zonder afval. Wat mag er wel of niet in de verpakkingencontainer?...

Nieuws overzicht