Google Nest

Gepubliceerd: 23-12-2021

De familie Janssen is de trotse winnaar van de slimme Google Nest thermostaat. Ze wonnen de prijs door de enquête over aardgasvrij en energiebesparing in te vullen.

‘We winnen nooit wat, en nu opeens zo’n mooie prijs die we heel goed kunnen gebruiken!’, aldus het trotse echtpaar. In huize Janssen is al een warmtepomp geïnstalleerd omdat zij aardgasloos wonen. Ook liggen ruim voldoende zonnepanelen op het dak om de benodigde elektriciteit op te wekken.

Buren verder helpen

De heer Janssen heeft zich ook aangemeld als vrijwilliger, om andere bewoners in de wijk te helpen duurzamer te wonen. ‘Ik kan bijvoorbeeld helpen met hoe je energie kunt besparen, maar ook om samen te kijken hoe je slim gebruik van subsidies kunt maken. Ik wil mijn ervaring en kennis graag in zetten voor anderen’.

Resultaten enquête Bijna 300 inwoners hebben de enquête over aardgasvrij en energiebesparing ingevuld. En bijna 20 inwoners hebben zich aangemeld als vrijwilliger om anderen verder te helpen verduurzamen. De resultaten van de enquête zijn terug te vinden op www.sterinsamenduurzaam.nl/enquete

Meer nieuws

Nieuws overzicht