Klimaat escaperoom

Gepubliceerd: 6-11-2023

Weet jij te ontsnappen aan de gevolgen van klimaatverandering? Doe de test in de gratis klimaat escaperoom! Verzamel je vrienden, collega’s of familie en doe mee. Wel belangrijk: reserveer vooraf online jouw tijdslot. De escaperoom staat op 29 november op de Haaksbergse weekmarkt.

Waarom doen we dit? Ook in Twente merken we de gevolgen van klimaatverandering. Denk aan overlast en schade door hitte, droogte en extreem weer. Daar ontsnappen we niet aan, maar we kunnen er wél wat aan doen! We willen je daar graag bewust van maken. De escaperoom draagt daar op een leuke manier aan bij.

Reserveren Wil je meedoen? Reserveer dan nu jouw tijdslot op woensdag 29 november tussen 10.00 en 16.00 uur via groenblauwtwente.nl/escaperoom. Je bent maximaal dertig minuten in de escaperoom en het maximum aantal deelnemers per tijdslot is vier personen. De escaperoom is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar, onder begeleiding van een volwassene. Deelname is gratis. De klimaat escaperoom doet dit najaar alle Twentse gemeenten aan, dankzij een subsidie van de provincie. Is een escaperoom niets voor jou, maar wil je wel weten wat je zelf kunt doen aan de gevolgen van klimaatverandering? Kijk dan op groenblauwtwente.nl voor tips!

Meer nieuws

 • Werk aan oude N18

  12-6-2024

  De weg gaat een paar dagen dicht om de laatste puntjes op de i te zetten....

 • Wegwerkzaamheden

  27-5-2024

  Van 10 t/m 21 juni is de Hengelosestraat deels afgesloten voor verkeer....

 • Energietoeslag 2023

  11-6-2024

  Als u geen toeslag heeft ontvangen, maar wel in aanmerking denkt te komen....

Nieuws overzicht