Netwerkbijeenkomst

Gepubliceerd: 8-2-2018

Bent u ondernemer in Haaksbergen en wilt u meer weten over grensoverschrijdende mogelijkheden met betrekking tot personeel, werk en ondernemen? Kom dan op donderdag 15 februari, van 17.00 tot 19.00 uur, naar de netwerkbijeenkomst ‘grensoverschrijdende arbeidsmarkt’.

Tijdens deze bijeenkomst komt Dr. Johannes Reef vertellen over zijn ervaringen in het ondernemen in zowel Duitsland als Nederland. Wat zijn kansen voor nieuwe afzetmarkten? Hoe belangrijk is de taal? Ook zijn medewerkers van Euregio aanwezig en kunt u kennismaken met collega-ondernemers uit zowel Haaksbergen als Ahaus.

Voor meer informatie en aanmelden, kunt u vóór woensdag 14 februari contact opnemen met Angélique Karnebeck via telefoonnummer (053) 573 45 07.


De netwerkbijeenkomst wordt mogelijk gemaakt in het kader van een deelactiviteit als onderdeel van het INTERREG V A-project “UNLOCK, Personeel over de Grens!” in het kader van het INTERREG V A-programma Deutschland-Nederland en meegefinancierd door de Europese Unie (EU).

Winkelstraat Haaksbergen

Meer nieuws

 • Verkeersexamen

  22-5-2018

  Op 24 mei leggen leerlingen het praktisch verkeersexamen af...

 • Natuurbrandrisico

  21-5-2018

  In verband met droogte is vanaf 21 mei Fase 'Extra Alert' (2) van kracht...

 • Inspiratieavond

  17-5-2018

  Inspiratieavond op 6 juni: Waar haalt Haaksbergen de energie vandaan?...

Nieuws overzicht