Nieuw raadslid

Gepubliceerd: 2-11-2020

Op woensdag 28 oktober is Susan Brouwer beëdigd als gemeenteraadslid van Dé Actieve Partij (DAP). Zij volgt Jeffrey Rouwenhorst op, die in september is benoemd als tijdelijk wethouder van de gemeente Wierden. In coronatijd was de plechtigheid wat kleiner opgezet dan anders, maar dat maakte het moment niet minder bijzonder voor het kersverse raadslid.

“Dat verklaar en beloof ik” waren haar woorden toen zij vorige week officieel beëdigd werd als raadslid van de gemeente Haaksbergen. “Een zeer bijzonder moment realiseer ik me”, vertelt Susan. “Ik had nooit gedacht dit te gaan doen, maar toch mag ik mijn stem als inwoner van Haaksbergen laten horen namens Dé Actieve Partij en de mensen die hun voorkeursstem aan mij gegeven hebben. En dat zal ik doen, naar eer en geweten.”

Moeder Aarde

Susan Brouwer staat naar eigen zeggen voor transparantie, integriteit en betrouwbaarheid. “Ik zal beslissingen nemen in het belang van Haaksbergen en haar mensen en neem daarin mee de zorg voor Moeder Aarde en zelfs de kosmos. Bijdragen aan een mooie toekomst van Haaksbergen, dat zie ik als mijn taak. Misschien zelfs wel om de wereld een klein stukje mooier te maken. Maar ik realiseer me goed wat daarvoor nodig is en ook wat we daarvoor met z’n allen te doen hebben.”

Susan Brouwer

Meer nieuws

 • Woonbehoefteonderzoek

  19-11-2020

  Woonbehoefteonderzoek van start. Startpunt voor nieuwe woningbouwplannen....

 • Onderzoek

  3-11-2020

  Inwoners gezocht die vragenlijst in willen vullen over begrijpelijke brieven....

 • WOZ-waarde

  24-11-2020

  GBTwente vraagt om de kenmerken van uw woning te controleren voor juiste WOZ....

Nieuws overzicht