Opschoondag

Gepubliceerd: 11-3-2019

In een schone omgeving is het nu eenmaal prettiger wonen, winkelen, vakantie vieren en werken. Op zaterdag 23 maart is er de Landelijke Opschoondag. Tienduizenden Nederlanders gaan dan samen aan de slag voor een schone en zwerfafvalvrije buurt. Doe jij ook mee? Meld je dan aan op www.supportervanschoon.nl.

Door mee te doen aan de Landelijke Opschoondag, laat je zien dat jij je inzet voor een schoner Nederland. Je geeft een waardevolle boodschap af, geeft het goede voorbeeld én versterkt de band met de buurt. Het levert saamhorigheid op en meer bewustzijn rondom ‘schoon’. Bovendien is meedoen vaak ontzettend leuk. Op www.supportervanschoon.nl staat in drie eenvoudige stappen uitgelegd hoe jij en je buurtgenoten kunnen meedoen.

Maak allereerst een opschoonactie aan op de website. Daarna kun je in de webshop gratis materialen bestellen om jouw actie succesvol te maken. Van poster tot banier en van afvalzakken tot handschoenen. En natuurlijk werkt het aanstekelijk als aan zoveel mogelijk mensen laat zien dat jij je inzet tijdens de Landelijke Opschoondag! Dat kan via de mail, met posters en natuurlijk op social media met de hashtags #LOD2019 en #iedereendoetmee.

Kijk ook eens op Facebook op https://www.facebook.com/SupporterVanSchoon/

Opschoondag 2019

Meer nieuws

 • Europese verkiezingen

  23-5-2019

  Op 23 mei was het opkomstpercentage in Haaksbergen 43,82%....

 • Diamanten bruidspaar

  23-5-2019

  Zestig jaar getrouwd: felicitaties voor Bernard en Marie Diepenmaat....

 • Verkeersexamen

  23-5-2019

  Zevende praktisch verkeersexamen: Alle leerlingen geslaagd!...

Nieuws overzicht