Participatieraad

Gepubliceerd: 3-12-2018

Vanwege vertrek van twee van de zeven leden zoekt de Participatieraad versterking. De Participatieraad zoekt twee enthousiaste en betrokken Haaksbergenaren, die kennis van of ervaring hebben met welzijn, zorg, werk of inkomen. De gemeente helpt de leden van de Participatieraad door trainingen of cursussen aan te bieden. Ook krijgen de leden een onkostenvergoeding.

Al bijna vier jaar kent Haaksbergen een Participatieraad, bestaande uit zeven betrokken inwoners. Gevraagd en ongevraagd geeft de Participatieraad advies aan het college van B&W. Zij houdt de vinger aan de pols bij het ontwikkelen of evalueren van beleid voor welzijn, zorg, werk en inkomen. Door de samenstelling van de raad is kennis en ervaring op vrijwel alle gebieden van het zogeheten sociale domein gebundeld.

Informatie

De gesprekken met de wervingscommissie vinden in de eerste helft van januari plaats. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Katleen Horck-Brummelhuis, via (053) 573 47 40 of k.horck@haaksbergen.nl. U kunt uw motivatiebrief en cv tot en met zondag 6 januari sturen naar de gemeente Haaksbergen, ter attentie van de wervingscommissie Participatieraad of mailen naar k.horck@haaksbergen.nl. Kijk ook eens op www.participatieraadhaaksbergen.nl.

Het uitgebreide competentieprofiel is hier te vinden.

Gemeentehuis

Meer nieuws

 • Kom in actie

  13-12-2018

  Op 19 december komen de dj's in Haaksbergen voor Serious Request....

 • Beach court

  13-12-2018

  Subsidie voor de aanleg van een multifunctioneel beach court....

 • Actie voedselbank

  13-12-2018

  Wethouder Jan-Herman Scholten: “Het is goed om ook stil te staan bij armoede”...

Nieuws overzicht