Participatieraad

Gepubliceerd: 3-12-2018

Vanwege vertrek van twee van de zeven leden zoekt de Participatieraad versterking. De Participatieraad zoekt twee enthousiaste en betrokken Haaksbergenaren, die kennis van of ervaring hebben met welzijn, zorg, werk of inkomen. De gemeente helpt de leden van de Participatieraad door trainingen of cursussen aan te bieden. Ook krijgen de leden een onkostenvergoeding.

Al bijna vier jaar kent Haaksbergen een Participatieraad, bestaande uit zeven betrokken inwoners. Gevraagd en ongevraagd geeft de Participatieraad advies aan het college van B&W. Zij houdt de vinger aan de pols bij het ontwikkelen of evalueren van beleid voor welzijn, zorg, werk en inkomen. Door de samenstelling van de raad is kennis en ervaring op vrijwel alle gebieden van het zogeheten sociale domein gebundeld.

Informatie

De gesprekken met de wervingscommissie vinden in de eerste helft van januari plaats. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Katleen Horck-Brummelhuis, via (053) 573 47 40 of k.horck@haaksbergen.nl. U kunt uw motivatiebrief en cv tot en met zondag 6 januari sturen naar de gemeente Haaksbergen, ter attentie van de wervingscommissie Participatieraad of mailen naar k.horck@haaksbergen.nl. Kijk ook eens op www.participatieraadhaaksbergen.nl.

Het uitgebreide competentieprofiel is hier te vinden.

Gemeentehuis

Meer nieuws

 • Schaatsmarathon

  22-1-2019

  Eerste schaatsmarathon op natuurijs in Haaksbergen wederom groot succes....

 • Warmetruiendag

  21-1-2019

  Op vrijdag 15 februari is het in heel Nederland Warmetruiendag....

 • Het tellen der stemmen

  18-1-2019

  Muzikanten en handballers helpen bij het tellen van stemmen bij verkiezingen....

Nieuws overzicht