Regiotaxi

Gepubliceerd: 17-3-2021

Op zondag 4 en maandag 5 april is het Pasen. In dit bericht leest u over de vervoersmogelijkheden tijdens de paasdagen. Omdat corona nog steeds heerst, is de Regiotaxi tijdens de paasdagen alleen bedoeld voor noodzakelijke reizen.

Wilt u reizen? Dan gelden de volgende RIVM-richtlijnen

 • Volg de basisregels die voor iedereen gelden. U wast bijvoorbeeld voor en na de reis uw handen.
 • Houd 1,5 meter afstand
 • Draag een medisch mondkapje tijdens de reis

Beperkt aantal zitplaatsen

Door het landelijke coronaprotocol mogen er minder reizigers in een voertuig: in een personenauto 1 persoon, in een taxibusje 2 of 3 personen (afhankelijk van het model) en in een rolstoelbus 4 personen.

Belangrijke wijzigingen

Door bovenstaande maatregel is ook op eerste en tweede paasdag een maximumaantal reizigers per uur mogelijk. U kunt uw ritten voor eerste en tweede paasdag uiterlijk op 31 maart 2021 reserveren. Bij uw reservering kan blijken dat het maximumaantal reizigers is bereikt en u op een ander tijdstip kunt reizen dan u had gewild of niet meer met de Regiotaxi kunt reizen. We hopen op uw begrip hiervoor. U kunt uw gereserveerde ritten voor de paasdagen wijzigen tot 31 maart 2021. Ritten afmelden kan wel tot uiterlijk één uur voor de afgesproken ophaaltijd.

Rit boeken

U kunt een rit boeken via www.regiotaxitwente.nl of telefoon 0900 - 1814. Op eerste paasdag vervallen alle vaste wekelijkse ritten. Wilt u uw vaste rit op tweede paasdag wél door laten gaan? Geef dit dan uiterlijk op 31 maart 2021 door aan de Regiotaxi Twente via telefoon 0900 - 1814.

Logo Regiotaxi

Meer nieuws

 • Gat in de weg

  19-4-2021

  Vanwege kapotte riolering is de Meijersgaardenweg per direct afgesloten....

 • Zonnevelden

  19-4-2021

  Zevental initiatieven voor zonnevelden ingediend bij de gemeente....

 • Nieuwe kaart

  16-4-2021

  Gemeente en Haakbergen Promotie lanceren nieuwe informatieve kaart....

Nieuws overzicht