Sportcafé

Gepubliceerd: 3-11-2022

In Haaksbergen werkt de gemeente samen met heel veel lokale organisaties om sporten en bewegen voor iedereen bereikbaar te maken. Iedereen is van harte welkom om mee te denken tijdens het Sportcafé op 15 november in Het Hagen.

Sportverenigingen, scholen, zorg- en maatschappelijke organisaties, buurtsportcoaches, Eerstelijnszorg Haaksbergen en ook commerciële partijen geven samen met de gemeente invulling aan het Sport- en Beweegakkoord. Die samenwerking zorgt ervoor dat iedereen nog beter de weg weet te vinden om meer in beweging te komen en te blijven. Ook wanneer dat niet vanzelf gaat door leeftijd, inkomen of lichamelijke beperkingen. Op dinsdag 15 november komen al die organisaties samen in het Sportcafé Haaksbergen om de doelen, richtingen en acties voor sporters én vrijwilligers voor het komende jaar te bespreken.

De gelukkige vereniging

Tijdens deze editie van het Sportcafé Haaksbergen is ook de bekende spreker, coach en organisatiedeskundige Job van Eunen aan het woord. Hij spreekt over zijn missie om Nederland elke dag een beetje gelukkiger te verenigen. Hoe maak je van leden van een sportvereniging ‘trotse eigenaren’ in plaats van ‘kritische consument’?

Brainstormen?

Als u ideeën heeft om sporten en bewegen in Haaksbergen nog beter toegankelijk te maken bent u van harte welkom om hierover mee te praten. Want samen heb je nu eenmaal meer mogelijkheden om keuzes, richtingen en acties te bepalen. Inwoner of ondernemer, zorgverlener of sport- en beweegaanbieder, iedereen is welkom. Het Sportcafé Haaksbergen is op 15 november van 19.00 tot 22.00 uur. Aanmelden kan tot 9 november bij buurtsportcoach Nienke Schuppers: n.schuppers@wijkracht.nl. Voor informatie over het sportakkoord: haaksbergen.nl/sportakkoord.

Meer nieuws

 • Energieprijzen

  1-12-2022

  Enquête onder ondernemers over impact gestegen energieprijzen....

 • Huisvestingsplan

  25-11-2022

  Toekomst van onderwijshuisvesting uitgestippeld....

 • Eindejaarsrapportage

  24-11-2022

  Gemeente houdt eind dit jaar naar verwachting 5,7 miljoen euro over....

Nieuws overzicht