Subsidies

Gepubliceerd: 9-9-2020

De gemeente verstrekt elk jaar verschillende subsidies aan plaatselijke verenigingen en instellingen. Die subsidies moeten worden aangevraagd, waarna beoordeling plaatsvindt. Vanwege de mindere financiële situatie van de gemeente kunnen er vanzelfsprekend minder subsidieaanvragen gehonoreerd worden dan in voorgaande jaren. Maar wie in aanmerking wil komen voor een subsidie moet dus wél een aanvraag indienen. Dat moet gebeuren vóór 1 oktober.

Er zijn subsidies mogelijk op het gebied van amateurkunst, sport, activiteiten voor jeugd, leefbaarheid en maatschappelijke ondersteuning. Subsidieaanvragen voor het komende kalenderjaar 2021 moeten vóór 1 oktober 2020 worden ingediend. Aanvragen ná 1 oktober kunnen niet in behandeling worden genomen. Klik hier voor meer informatie en de aanvraagformulieren. Mailen kan naar Harm Rexwinkel van de gemeente via hh.rexwinkel@haaksbergen.nl. Bellen kan op (053) 573 46 06.


Er zijn subsidies mogelijk op het gebied van amateurkunst, sport, activiteiten voor jeugd, leefbaarheid en maatschappelijke ondersteuning.

Sport

Meer nieuws

 • Teugels aangehaald

  25-9-2020

  Coronacijfers omhoog, teugels worden aangehaald in Haaksbergen....

 • Stepelerveld

  24-9-2020

  Input voor schetsontwerp duurzaam bedrijventerrein Stepelerveld....

 • Twentse Klimaatpraat

  23-9-2020

  Doe mee met de Twentse Klimaatpraat Online op woensdag 7 oktober....

Nieuws overzicht