Vertrek burgemeester Kok

Gepubliceerd: 11-4-2019

De periode van waarnemend burgemeester Gerrit Jan Kok zit erop. De afgelopen vier jaar was Kok waarnemend burgemeester, na het vertrek van burgemeester Hans Gerritsen in het voorjaar van 2015. Kok wordt op zijn beurt opgevolgd door Rob Welten, die op woensdag 17 april wordt geïnstalleerd tijdens een buitengewone raadsvergadering.

Woensdagavond viel de voorzittershamer van burgemeester Gerrit Jan Kok, als voorzitter van de gemeenteraad, voor het laatst in Haaksbergen. Een afscheidsgeschenk van de raad en mooie woorden van raadsnestor Herman Wichers Schreur namens de hele raad waren zijn deel. Kok dankte de raad zelf ook voor vier boeiende jaren.

Kok vertelde dat hij wel houdt van een beetje gedoe en dat er wat dat betreft de afgelopen vier jaar genoeg te doen was in Haaksbergen. "Als jullie nog meer het hoofd, de ratio kunnen gebruiken, dan gaat het nog beter dan het nu al gaat", gaf Kok de gemeenteraad nog als tip mee voor de toekomst.

Op vrijdag 12 april neemt Kok afscheid van inwoners, ondernemers en organisaties. De afscheidsreceptie is van 15.30 tot 17.30 uur in het atrium van het Haaksbergse gemeentehuis. Iedereen is van harte welkom om hem de hand te komen schudden.

Afscheid Kok

Meer nieuws

 • Kennismaking

  18-6-2019

  Dinsdag 18 juni: college van B&W op bezoek in Sint Isidorushoeve....

 • Bestuursrapportage

  13-6-2019

  Prognose voor 2019: gemeentelijke financiën baren zorgen....

 • Inspiratieavond

  13-6-2019

  Op dinsdag 18 juni inspiratieavond over 75 jaar Vrijheid & Verzoening....

Nieuws overzicht