Vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd: 4-2-2021

Brandweer Twente zoekt voor 18 kazernes collega’s die zich willen inzetten voor een veilig Twente. Bij Brandweer Twente zijn bijna 700 vrijwilligers actief, die vanuit 29 kazernes in Twente 24 uur per dag werken aan een veilig Twente. Het werk bestaat onder meer uit het blussen van branden, het bestrijden van ongevallen met gevaarlijke stoffen en het bevrijden van verkeersslachtoffers. Werken bij de brandweer is uitdagend, afwisselend en dankbaar.

Er worden enthousiaste en gedreven vrijwilligers gezocht voor de kazernes van Boekelo, Borne, De Lutte, Delden, Den Ham, Denekamp, Diepenheim, Enter, Glanerbrug, Goor, Haaksbergen, Holten, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Tubbergen, Vriezenveen en Wierden. Het gaat meestal om brandweervrijwilligers die binnen enkele minuten voor een uitruk op de kazerne kunnen zijn. Je wordt onderdeel van een hecht team binnen een kazerne en ontvangt als vrijwilliger een vergoeding voor opleiding, oefeningen en als je wordt ingezet bij een calamiteit. De inwoners van Twente rekenen altijd op de brandweer!

Belangstelling?

Wil jij maatschappelijk relevant zijn? Je als brandweervrijwilliger inzetten voor mens en dier in Twente? Zoek samen met Brandweer Twente uit hoe je dat slim kunt met jouw studie of baan, jouw levensstijl en thuissituatie. Ben je benieuwd hoe een gezinsleven te combineren is met de vrijwillige brandweer? Kijk dan op www.werkenbijbrandweertwente.nl en word ook vrijwilliger bij de warmste werkgever van Nederland. Solliciteren kan tot en met maandag 1 maart. Op zaterdag 13 februari organiseert Brandweer Twente een online informatiebijeenkomst waarvoor je je via de site kunt opgeven.

Brandweerkazerne haaksbergen

Meer nieuws

 • Werfheegde

  4-3-2021

  Verbeteringen aan de Werfheegde en Pastoor Wienholtsstraat....

 • Gezond leven

  4-3-2021

  Wat is gezondheid? En hoe blijf je gezond in tijden van corona?...

 • Vervroegd stemmen

  3-3-2021

  Vervroegd stemmen bij de Tweede Kamerverkiezing 2021....

Nieuws overzicht