Vrijwilligersprijs 2019

Gepubliceerd: 19-9-2019

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en vaak zelfs onmisbaar. Kent u een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie die een pluim verdient vanwege de altijd maar tomeloze inzet? Of kent u een jongere die goed bezig is en een aanmoediging verdient? Laat hem of haar dan meedingen naar de titel Vrijwilliger van het jaar 2019, Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2019 of de titel Jong vrijwillig talent 2019.

Inwoners, verenigingen en instellingen kunnen iemand of een organisatie voordragen voor de prijs. U kunt het aanmeldingsformulier online invullen via www.haaksbergen.nl/vrijwilligersprijs. Uiteraard is het formulier ook af te halen bij de Noaberpoort, het gemeentehuis, Theater De Kappen, gemeenschapshuis ‘t Meuken in Sint Isidorushoeve en de Trefkoel in Buurse. De formulieren moeten ingeleverd worden voor vrijdag 1 november. Het Comité Vrijwilligersprijs beoordeelt vervolgens de inzendingen. De jury, bestaande uit raadsleden, bepaalt de uiteindelijke winnaars van de vrijwilligersprijs.

Vrijwilligersavond

Het vrijwilligerswerk krijgt deze maanden flink wat aandacht in de plaatselijke pers met als slotstuk een vrijwilligersavond op zaterdag 7 december in Theater De Kappen. De gemeenteraad organiseert deze avond om eens een keer iets terug te doen voor de vele vrijwilligers. Alle Haaksbergse vrijwilligers zijn deze avond dan ook van harte welkom. Te midden van al die mensen wordt bekendgemaakt wie vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van 2019 wordt.

Vrijwilligersprijs 2018

Meer nieuws

 • 75 jaar vrijheid

  27-2-2020

  Volop steun voor jubileumfestiviteiten 75 jaar bevrijding....

 • Frankenhuis

  26-2-2020

  Definitieve inrichting terrein Frankenhuis. Op 2 maart starten de werkzaamheden....

 • Belastingaanslag

  26-2-2020

  Deel aanslagen met verkeerde betaalinstructie verstuurd door GBTwente....

Nieuws overzicht