WOZ-waarde

Gepubliceerd: 28-11-2019

Eigenaren van woningen in Haaksbergen kunnen hun voorlopige WOZ-waarde controleren. Dat kan tot maandag 9 december. Het doel is om samen met u de juiste WOZ-waarde van uw woning te bepalen. Dat is nodig voor een juiste aanslag gemeentelijke belastingen. Die ontvangt u in februari 2020 van GBTwente in opdracht van ons als gemeente.

GBTwente heeft de voorlopige WOZ-waarde voor 2020 inzichtelijk gemaakt. U kunt de gegevens die GBTwente daarvoor gebruikt, zelf controleren en eventueel wijzigen als dat nodig is. Deze worden door  taxateurs van GBTwente bekeken. U krijgt per mail bericht over hun bevindingen en wat dat betekent voor de definitieve WOZ-waarde.

Wat moet ik doen?

Ga naar het digitaal loket van GBTwente. Klik op de blauwe button Mijn GBTwente. Log in met uw DigiD. Kies voor de optie 'controle WOZ-waarde 2020'. Controleer de gegevens van uw woning en wijzig die als dat nodig is. Sluit af door op verzenden te klikken. Doe dit vóór maandag 9 december 2019.

Meer informatie of vragen?

Op www.gbtwente.nl vindt u meer informatie over de jaarlijkse aanslag gemeentelijke belastingen, de WOZ-waarde en antwoord op veelgestelde vragen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gemeentehuis

Meer nieuws

 • Anne Frank-boom

  23-1-2020

  Op maandag 27 januari worden de zogeheten Anne Frank-bomen geplant....

 • Groenstrook

  23-1-2020

  Opknapbeurt van de groenstrook langs spoor bij de Mozartstraat....

 • Werkzaamheden

  22-1-2020

  Enexis gaat verouderde apparatuur in energiestations vervangen....

Nieuws overzicht