Waar staat je gemeente?

Gepubliceerd: 7-10-2021

Wat vindt u als inwoner van Haaksbergen van de leefbaarheid in het dorp? Vindt u dat de gemeente u voldoende betrekt bij het gemeentelijk beleid? Hoe ervaart u de dienstverlening in het gemeentehuis en via de website? Biedt de gemeente genoeg ruimte voor initiatieven? Deze en andere vragen komen aan bod in de grote burgerpeiling van volgende week.

Bij 2.000 Haaksbergenaren valt volgende week een uitnodiging voor deelname aan de Burgerpeiling op de mat. In dit onderzoek vraagt de gemeente aan inwoners wat zij vinden van de gemeente. Bijvoorbeeld over de gemeentelijke dienstverlening, over de voorzieningen en over de leefomgeving. De gemeente gebruikt de uitkomsten onder meer om inwoners nog beter van dienst te zijn.

Laat die kans niet liggen

In de uitnodiging staat een persoonlijke link naar de online vragenlijst. Invullen op papier is ook mogelijk. Bent u uitgenodigd om de vragen te beantwoorden? Laat dan deze kans niet liggen. Wij hopen dat alle geselecteerde inwoners de vragen beantwoorden. Dan kunnen we ons beleid en onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw wensen afstemmen. Uw medewerking is ons dus heel veel waard.

De resultaten kunt u bekijken op www.waarstaatjegemeente.nl. Daar kunt u Haaksbergen ook vergelijken met andere gemeenten.

Meer nieuws

Nieuws overzicht