Waarderingsavond

Gepubliceerd: 12-10-2023

Veel Haaksbergenaren zetten zich met veel toewijding en plezier in voor anderen. Om een keer iets terug te doen voor al die vrijwilligers organiseert de gemeenteraad samen met Vrijwilligerswerk Haaksbergen een speciale waarderingsavond op donderdag 7 december. Tijdens deze avond wordt ook bekendgemaakt wie genomineerd zijn voor de Vrijwilligersprijs 2023.

“We willen graag onze waardering tonen aan de mensen die Haaksbergen zo bijzonder maken”, vertelt Nicole Wielens van het Comité Vrijwilligersprijs. Het comité bestaat uit raadsleden en de coördinator vrijwilligerswerk. “Dit jaar hebben we ervoor gekozen om weer een feestelijke avond in De Kappen te organiseren. Met een hapje, een drankje en muziek. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen.” Hoe de waarderingsavond er precies uitziet, leest u binnenkort in het GemeenteNieuws.

Nomineer een vrijwilliger!

Tijdens de waarderingsavond wordt bekendgemaakt wie genomineerd zijn voor de Vrijwilligersprijs. “Daarvoor hebben wij uw hulp nodig”, geeft Wielens aan. “Kent u een vrijwilliger in Haaksbergen die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Laat dit dan aan ons weten. Iedereen kan voor de Vrijwilligersprijs in aanmerking komen. Hoe groot of klein de bijdrage ook is. Het enige wat u hoeft te doen, is deze vrijwilliger of vrijwilligersgroep aan te melden voor de Vrijwilligersprijs 2023”. Dat kan online via haaksbergen.nl/vrijwilligersprijs óf door een formulier af te halen bij de Noaberpoort, het gemeentehuis, De Kappen, De Trefkoel en 't Meuken. De winnaars worden begin januari bekendgemaakt.

Meer nieuws

 • Vitaliteitsbeurs succes

  4-3-2024

  Olga Commandeur bracht de bezoekers van de Vitaliteitsbeurs in beweging....

 • Omgevingsvisie

  29-2-2024

  Gemeente gaat de straat op: inwoners kunnen meedenken over hun leefomgeving....

 • Fietsenveiling maart

  27-2-2024

  Zaterdag 23 maart is er vanaf 10.00 uur weer een fietsenveiling....

Nieuws overzicht