Wegwerkzaamheden

Gepubliceerd: 27-5-2024

Van maandag 10 juni tot en met vrijdag 21 juni zijn er werkzaamheden aan het asfalt van een deel van de Hengelosestraat (N739). Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, is de weg in die periode afgesloten voor verkeer met uitzondering van fietsers. De wegafsluiting begint net na de rotonde bij restaurant Ninety. Verkeer richting Beckum en Hengelo wordt omgeleid via de A35 en N18.

De omleidingsroute is via borden te volgen. In deze periode rijdt de bus naar Hengelo een andere route. De haltes aan de Hengelosestraat vervallen. Er komt een tijdelijke halte aan de Goorsestraat, net na de Benninkrotonde.

Fietsers

Een week eerder, van maandag 3 juni tot en met maandag 10 juni, worden de fietspaden langs de weg vernieuwd. Fietsers worden dan omgeleid over bedrijventerrein Stepelo (Bouwstraat en Smederijstraat). Het verkeer op de hoofdrijbaan kan tijdens deze week met lagere snelheid wel gewoon passeren. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Provincie Overijssel. Hier vindt u meer informatie over de precieze werkzaamheden

Meer nieuws

 • Werk aan oude N18

  12-6-2024

  De weg gaat een paar dagen dicht om de laatste puntjes op de i te zetten....

 • Energietoeslag 2023

  11-6-2024

  Als u geen toeslag heeft ontvangen, maar wel in aanmerking denkt te komen....

 • Insecten en bijen helpen

  11-6-2024

  De gemeente Haaksbergen werkt al een paar jaar aan meer biodiversiteit....

Nieuws overzicht