Wegwerkzaamheden

Gepubliceerd: 13-6-2018

Maandag is aannemer Abbink uit Boekelo begonnen met werkzaamheden aan het asfalt van de rotondes Noordsingel-Madelief en Noordsingel-Egelantier. Als alles loopt volgens plan, dan zijn de werkzaamheden vrijdag al klaar. De Noordsingel is vanaf de Goorsestraat tot en met de Hengelosestraat afgesloten en verkeer wordt omgeleid. De Hassinkbrink is via de ontsluitingswegen Hofstede, Gentiaan, Anemoon en Raaweg nog goed bereikbaar.

Molenstraat

Een week later, vanaf maandag 18 juni, gaat Abbink aan de slag met het asfalt aan de Molenstraat. Ook die werkzaamheden duren naar verwachting een week. Tijdens die week is de Molenstraat vanaf de Marijkestraat tot en met de Zeedijk tijdelijk beperkt bereikbaar voor het autoverkeer en wordt omwonenden gevraagd de auto op een andere plek in de wijk te parkeren.

Hengelosestraat

In dezelfde week werkt dezelfde aannemer óók aan het asfalt van de rotonde op de kruising Hengelosestraat en Metaalstraat. De rotonde waar deze werkzaamheden plaatsvinden is dan uiteraard maar beperkt toegankelijk voor het verkeer, dat deze week grotendeels wordt omgeleid. Bedrijventerrein Stepelo is via de Noordsingel ook tijdens de werkzaamheden trouwens nog wél goed bereikbaar.

Werk in uitvoering

Meer nieuws

 • Eibergsestraat

  21-6-2018

  De herinrichting van de Eibergsestraat nadert zijn voltooiing...

 • Student gezocht!

  21-6-2018

  Gemeente zoekt student voor onderzoeksopdracht communicatie...

 • Ondernemersadviseurs

  21-6-2018

  Ondernemers met vragen over groei kunnen advies vragen bij het ROZ...

Nieuws overzicht