Werksessie

Gepubliceerd: 18-2-2021

In Haaksbergen willen we dat iedereen mee kan doen, ook als het gaat om samen sporten. Ongeacht je achtergrond, je mogelijke beperking of tot welke doelgroep je behoort. Inclusief sporten en bewegen noemen we dat. Zo staat het ook in ons lokaal sportakkoord.

Om dit thema praktisch en concreet te maken, worden twee gratis digitale werksessies ‘Inclusief sporten en creatief denken’ georganiseerd op donderdag 4 en 11 maart, van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden kan via Nienke Schuppers: n.schuppers@noaberpoort.nl of (053) 573 45 89.

Lokaal Sport- en Beweegakkoord

Sinds november 2020 hebben we in Haaksbergen het lokaal Sport- en Beweegakkoord. Dat is ondertekend door verschillende Haaksbergse organisaties, waaronder sport- en beweegaanbieders, onderwijsinstellingen, Eerstelijnszorg Haaksbergen, Wijkracht en de gemeente Haaksbergen. Samen zetten zij zich in om onder meer sport en bewegen voor iedereen toegankelijk te laten zijn. Voor mensen mét en zónder beperking. Kijk voor meer informatie, ook over de werksessies, op www.haaksbergen.nl/sportakkoord.

Sport

Meer nieuws

 • Afvalinzameling

  6-5-2021

  Afvalinzameling rond Hemelvaartsdag en Pinksteren....

 • Biodiversiteit

  6-5-2021

  Haaksbergen werkt aan biodiversiteit in openbare ruimte....

 • Herdenking terugkijken

  6-5-2021

  Herdenken op afstand en online. Bekijk de uitzending van RTV Sternet....

Nieuws overzicht