Werk aan oude N18

Gepubliceerd: 12-6-2024

Binnenkort gaat een deel van de oude N18 een paar dagen dicht. De weg is sinds begin april weer open voor alle verkeer na het aanleggen van de nieuwe rotonde bij de Wiedenbroeksingel. Bij de openstelling is al aangegeven dat de weg nog één keertje op slot gaat om de rode deklaag voor de fietspaden aan te brengen. Deze werkzaamheden staan nu gepland voor maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 juni. Maar gezien de weersvoorspellingen in die week kan de planning letterlijk in het water vallen.

Om deze laatste werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, moeten de condities namelijk goed zijn. Ofwel: een warme temperatuur en geen vocht. En voor volgende week is veel regen voorspeld. De komende dagen wordt besloten of alles doorgaat zoals gepland. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk werkzaamheden in deze dagen uit te voeren, zodat de oude N18 niet nog een keer afgesloten hoeft te worden. Voor onderdelen die niet uitgevoerd kunnen worden, wordt een nieuwe datum geprikt. Wij informeren daar dan over, onder meer op deze website. 

Afsluiting

Tijdens de werkzaamheden is de weg dicht vanaf de Klaashuisstraat tot en met de Veldmaterstraat, inclusief alle tussenliggende kruisingen en de rotonde. De omliggende woningen zijn wel bereikbaar. Omwonenden hebben een brief gekregen met meer informatie. De bus rijdt tijdens de werkzaamheden een andere route. 

Hengelosestraat

In de week van 17 tot en met 21 juni wordt er ook aan de Hengelosestraat gewerkt. De afsluitingen zitten elkaar niet ‘in de weg’. Voor beide routes geldt een omleiding die via borden te volgen is.  

Meer nieuws

 • Nieuwe maaiproef

  10-7-2024

  Helemaal niet meer maaien onder bomen heeft meerdere voordelen....

 • Gratis zomerpakket

  10-7-2024

  Stichting Kinderhulp deelt gratis kinderpakketten uit aan gezinnen met laag inkomen....

 • Drugspand langer dicht

  9-7-2024

  De verzegeling van de schuur aan de Alsteedseweg was verbroken....

Nieuws overzicht