Wijkavond

Gepubliceerd: 11-4-2018

Op donderdag 19 april organiseert de wijkraad Centrum Zuid-West een wijkavond bij Zalencentrum het Bakkershuis. De wijkraad wil graag in gesprek komen met de wijkbewoners over wat er speelt in de wijk. Daarbij zijn ook vertegenwoordigers van het college van B&W, de gemeentelijke wijkcoördinator en de wijkagent aanwezig. Geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Diverse onderwerpen zullen deze donderdagavond de revue passeren. Aan de orde komt onder meer wat er de afgelopen jaren is gerealiseerd, wat de stand van zaken is rondom realisatie van het bestemmingsplan voor het bedrijventerrein en wat er de komende jaren gedaan kan worden voor een plezierige wijk.

Ook wil de wijkraad met bewoners in gesprek over de aanpassingen aan de oude N18. Deze straat krijgt een ander karakter. Dat kan ook gevolgen hebben voor sommige straten in de wijk. De wijkraad hoort graag de mening van bewoners hierover. De bijeenkomst begint om 20.00 en vindt plaats in het Bakkershuis aan de Molenstraat. Inloop vanaf 19.30 uur.


De wijkraad wil ook met bewoners in gesprek over de aanpassingen aan de oude N18.

N18

Meer nieuws

 • Nieuw meldsysteem

  19-4-2018

  Gemeente heeft nieuw systeem voor meldingen over de openbare ruimte...

 • Bereikbaarheid

  19-4-2018

  Gemeente is vrijdag 20 april tussen 13.00-15.00 beperkt telefonisch bereikbaar...

 • Bijeenkomst onderwijs

  19-4-2018

  11 april was er een bijeenkomst voor het onderwijs...

Nieuws overzicht