Woonbehoefteonderzoek

Gepubliceerd: 17-12-2020

Inwoners die willen deelnemen aan het woonbehoefteonderzoek kunnen nog tot Kerstmis de online vragenlijst invullen. De termijn daarvoor is verlengd, vooral om een nog grotere respons te krijgen van inwoners van St. Isidorushoeve en Buurse. Ook jongeren worden speciaal uitgenodigd om mee te doen. De resultaten van het onderzoek gebruikt de gemeente voor nieuw woonbeleid. Daarvoor moet de gemeente weten wat de woonwensen zijn van Haaksbergenaren.

Het aantal deelnemers aan het onderzoek is goed. Maar de respons vanuit de kerkdorpen blijft wel iets achter. De gemeente wil ook juíst graag weten hoe de bewoners daar willen wonen. Welk type woningen is er nodig. Hoeveel en op welke plek? Dit is van belang om te weten om plannen te maken voor nieuwbouw op kortere en langere termijn.

Vragenlijst

De online vragenlijst is te vinden op www.enquetesmaken.com/s/haaksbergen. (Let op de ‘s’ in het internetadres). Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, de Stec Groep. De antwoorden worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en niet doorgegeven aan derden. Onder de deelnemers worden vijf cadeaubonnen van Theeschenkerij Jordaan verloot. Wie niet over internet beschikt en toch wil meedoen met het onderzoek, kan een schriftelijke vragenlijst aanvragen door te bellen met Luuk Lentferink van de Stec Groep via (026) 75 14 100.

Huis

Meer nieuws

 • Vaccinatiecampagne

  14-1-2021

  Wethouder Peppelman: “Mooi initiatief van de EZH dat we van harte steunen”...

 • Grasbetonstenen

  14-1-2021

  Aan de slag met grasbeton langs wegen in het buitengebied....

 • Lockdown verlengd

  13-1-2021

  Nederland blijft tot en met ten minste dinsdag 9 februari in lockdown....

Nieuws overzicht