Startbijeenkomst

Gepubliceerd: 17-5-2017

Op dinsdag 23 mei organiseert de gemeente een bijeenkomst voor omwonenden van bedrijventerrein Industrie-West. Voor dit bedrijventerrein moet een nieuw bestemmingsplan opgesteld worden. De gemeente wil daar bewoners en ondernemers graag over informeren.

Tijdens deze avond zijn de wethouders Ellen Prent en Edith van Spiegel, enkele ambtenaren en medewerkers van de GGD aanwezig. Ze gaan om te beginnen kort in op de voorgeschiedenis van het bedrijventerrein en leggen uit waarom er eigenlijk een nieuw bestemmingsplan moet komen. Ze vertellen niet alleen over de totstandkoming van het plan, maar ook over hoe inwoners en ondernemers hun wensen kenbaar kunnen maken, zodat de gemeente daar bij het maken van het bestemmingsplan rekening mee kan houden. De resultaten van de in 2016 uitgevoerde Scan Leefbare Wijken komen ook aan de orde. De GGD is aanwezig om gezondheidsvragen te beantwoorden in relatie tot het onderwerp.

Aanmelden

Omwonenden hebben een uitnodiging ontvangen voor de avond. Wilt u komen en heeft u de uitnodiging gemist? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Stuur dan even een mail naar Harm Rexwinkel via hh.rexwinkel@haaksbergen.nl. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 mei in het gemeentehuis en begint om 19.30 uur.

Lees hier meer informatie over het bestemmingsplan Industrie-West.

Bedrijventerrein

Meer nieuws

 • Informatiebijeenkomst

  22-8-2017

  Woensdag 6 september informatieavond aanpassingen huidige N18...

 • N18 Haaksbergen

  17-8-2017

  Start heiwerkzaamheden voor het toekomstige viaduct bij de Kolenbranderweg...

 • Werkbezoek

  17-8-2017

  Gedeputeerde en wethouder in gesprek over plannen en activiteiten nieuwe energie...

Nieuws overzicht