Afspraken

Gepubliceerd: 7-2-2019

Woningcorporatie Domijn, de gemeente Haaksbergen en de Huurdersvereniging Haaksbergen hebben de samenwerkings- en prestatieafspraken voor 2019 getekend. Het doel van deze gezamenlijke afspraken is zoveel mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de bewoners. De samenwerkende partijen schakelen elkaars expertise in om de huurders in Haaksbergen een goed thuis te bieden.

De gemeente, de woningcorporatie en de huurdersvereniging vinden dat er voldoende betaalbare, beschikbare en kwalitatief goede woningen in Haaksbergen moeten zijn. Woningen die passen bij de portemonnee van de bewoners. En er moet een match zijn tussen het huidige aanbod van Domijn en de wensen vanuit de woningzoekenden. In de prestatieafspraken zijn onder meer die zaken geregeld, maar zijn ook afspraken gemaakt op welke manier er de komende periode gewerkt wordt aan leefbaarheid en duurzaamheid in de wijken.


Op de foto van links naar rechts: Ineke Buursink (directeur woningcorporatie Domijn), Lambert van Strik (voorzitter Huurdersvereniging Haaksbergen) en wethouder Jan-Herman Scholten.

Ondertekening

Meer nieuws

 • Openingstijden Pasen

  15-4-2019

  In verband met de paasdagen zijn er aangepaste openingstijden....

 • Schulden aanpakken

  18-4-2019

  Twentse gemeenten pakken schulden van inwoners samen eerder aan....

 • Interview Welten

  18-4-2019

  Zes vragen aan Rob Welten: “Ik vind dat ik eerst vooral moet gaan luisteren”...

Nieuws overzicht