Gezocht: communicatiemedewerker

Gepubliceerd: 20-3-2017

Het team communicatie van de gemeente Haaksbergen bestaat uit twee communicatieadviseurs en een communicatiemedewerker. Samen adviseren en ondersteunen wij het college van burgemeester en wethouders en de ambtelijke organisatie.

Dat doen we op strategisch én op uitvoerend niveau. Van dagelijkse communicatieklusjes tot ingewikkelde communicatievraagstukken. Hartstikke leuk werk in een werkomgeving waar altijd van alles gebeurt. Hoe dan ook, we zijn er maar mooi druk mee. Er komt nu een plek vrij in ons team! We zijn op zoek naar een:

Communicatiemedewerker met schrijftalent (24 uur per week)

Wat ga je doen?

Je houdt je vooral bezig met uitvoerende communicatieklussen voor de gemeente én de Noaberpoort (zie www.noaberpoort.nl). Als aanspreekpunt en coördinator van alle Noaberpoort-communicatie ben je een belangrijke spin in het web. Ook ondersteun je de twee communicatieadviseurs. Je schrijft en redigeert publieksteksten voor verschillende communicatiemiddelen. Je maakt af en toe een folder, je schrijft en verzendt persberichten over allerlei onderwerpen en plaatst nieuwsberichten op internet en intranet. Je helpt bij het organiseren van evenementen en onderhoudt verschillende socialmediakanalen.

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega:
• met minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding
• met als het even kan enige relevante werkervaring
• die gemakkelijk contacten legt
• die graag en goed schrijft
• die snel nieuwe dingen oppakt, maar ook graag anderen iets bijbrengt
• die een stapje extra doet als dat nodig is

En verder

Je beloning is uiteraard afhankelijk van je opleiding en je ervaring en bedraagt maximaal € 3712,- (functieschaal 9 bij een full time dienstverband) bruto per maand. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar. Als je belangstelling hebt voor deze functie, mail dan voor 29 maart je motivatie en je cv naar peno-helpdesk@haaksbergen.nl. Heb je al wat schrijfproducties op je naam? Stuur die dan gerust mee. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met P&O-adviseur Erika Jansen via 06 - 5396 8811. Wil je meer weten over de functie? Bel dan met een van onze communicatieadviseurs: Arjen Maat via 06 - 1011 9006 of Daniëlle Huirne via 06 - 1055 9932.

Gemeentehuis

Meer nieuws

 • Managers gezocht

  2-11-2017

  Video: Haaksbergen maakt zich op voor de toekomst en zoekt drie managers...

 • Lintje

  17-11-2017

  Koninklijke onderscheiding Bennie Goselink voor 47 jaar vrijwilligerswerk...

 • Nationaal Schoolontbijt

  15-11-2017

  Leerlingen van de Honeschschool ontbijten samen met de burgemeester...

Nieuws overzicht