Inspiratieavond

Gepubliceerd: 10-1-2018

Als het gaat om de kansen en mogelijkheden op het gebied van energie, dan hebben de Belangengemeenschap Buurse, de gemeente Haaksbergen, de provincie Overijssel en Natuur en Milieu Overijssel de handen ineengeslagen. Op woensdag 17 januari organiseren zij samen de inspiratieavond ‘Waar haalt Buurse de energie vandaan’, van 20.00 tot 22.00 uur in De Trefkoel.

Tijdens de informatieavond worden de kansen en mogelijkheden voor energie in Buurse bekeken. Welke pro­jecten zijn er mogelijk? Kan het gezamenlijk opgepakt worden? Iedereen die ideeën heeft en die ideeën ook wil delen met anderen uit de buurt is van harte welkom. Zonnepanelen, pelletkachels, optimale woningisolatie? De Belangengemeenschap Buurse daagt inwoners uit om samen te kijken wat er op energiegebied nog meer nodig is om zelfvoorzienend te worden en hoe dat samen opgepakt kan worden.

Elk idee is welkom

Op deze avond wordt vanuit verschillende ondersteunende partijen tijdens interactieve sessies toelichting gegeven hoe je samen met de buren aan de slag kunt gaan, wat een postcoderoos inhoudt en waar je op moet letten bij een zonnepanelenveld. Grote en kleine dromen, eenmalige acties of projecten voor de lange termijn. Elk idee is welkom op deze avond. Haaksbergen gaat ervoor om in 2050 energieneutraal te zijn! Doet u mee?

Zonnepanelen op dak

Meer nieuws

 • Nieuw meldsysteem

  19-4-2018

  Gemeente heeft nieuw systeem voor meldingen over de openbare ruimte...

 • Bereikbaarheid

  19-4-2018

  Gemeente is vrijdag 20 april tussen 13.00-15.00 beperkt telefonisch bereikbaar...

 • Bijeenkomst onderwijs

  19-4-2018

  11 april was er een bijeenkomst voor het onderwijs...

Nieuws overzicht