Netwerkbijeenkomst

Gepubliceerd: 8-2-2018

Bent u ondernemer in Haaksbergen en wilt u meer weten over grensoverschrijdende mogelijkheden met betrekking tot personeel, werk en ondernemen? Kom dan op donderdag 15 februari, van 17.00 tot 19.00 uur, naar de netwerkbijeenkomst ‘grensoverschrijdende arbeidsmarkt’.

Tijdens deze bijeenkomst komt Dr. Johannes Reef vertellen over zijn ervaringen in het ondernemen in zowel Duitsland als Nederland. Wat zijn kansen voor nieuwe afzetmarkten? Hoe belangrijk is de taal? Ook zijn medewerkers van Euregio aanwezig en kunt u kennismaken met collega-ondernemers uit zowel Haaksbergen als Ahaus.

Voor meer informatie en aanmelden, kunt u vóór woensdag 14 februari contact opnemen met Angélique Karnebeck via telefoonnummer (053) 573 45 07.


De netwerkbijeenkomst wordt mogelijk gemaakt in het kader van een deelactiviteit als onderdeel van het INTERREG V A-project “UNLOCK, Personeel over de Grens!” in het kader van het INTERREG V A-programma Deutschland-Nederland en meegefinancierd door de Europese Unie (EU).

Winkelstraat Haaksbergen

Meer nieuws

 • Oranje afvalcontainer

  16-8-2018

  De extra container wordt al best goed gebruikt. Maar we moeten afval beter scheiden....

 • Zuinig omgaan met water

  16-8-2018

  Aanhoudende droogte zorgt voor watertekort in heel Nederland....

 • Vacature

  14-8-2018

  Voorzitter en twee leden voor de Commissie bezwaarschriften gezocht....

Nieuws overzicht