Regiotaxi Twente

Gepubliceerd: 12-2-2015

Regiotaxi Twente is openbaar vervoer van deur tot deur voor iedereen. Omdat ook van rolstoelbusjes gebruik wordt gemaakt kunnen ook mensen met een rolstoel of ander hulpmiddel de Regiotaxi prima inschakelen. Vanaf 1 februari verzorgen de taxibedrijven Brookhuis en Ter Doest de ritten voor Haaksbergenaren die van de Regiotaxi gebruik willen maken.

Eén telefoontje en de chauffeur haalt zijn passagier met een personenauto of busje op. Hij brengt passagiers naar waar ze zijn moeten. Stel u wilt een avondje naar de schouwburg, moet regelmatig naar het ziekenhuis of wilt af en toe bij vrienden langs, dan kan Regiotaxi een uitkomst zijn. Iedere Haaksbergenaar kan hier gebruik van maken. Gewoon met een simpel telefoontje.

Gereduceerd tarief

Is openbaar vervoer voor iemand geen mogelijkheid en kan hij vervoer niet zelf of met mantelzorgers organiseren, dan is de Regiotaxi een goede oplossing. In bepaalde gevallen kan tegen een gereduceerd tarief van de taxi gebruik worden gemaakt. Informatie hierover is te verkrijgen bij de medewerkers van Noaberpoort aan de Blankenburgerstraat. Meer informatie over Noaberpoort op www.noaberpoort.nl.

Brookhuis en Ter Doest

Vanaf zondag 1 februari is Brookhuis Personenvervoer uit Oldenzaal verantwoordelijk voor de ritten met de Regiotaxi. Brookhuis heeft andere taxibedrijven ingeschakeld om te assisteren. In Haaksbergen is dat Ter Doest uit Hengevelde. Na een aanbesteding van zeven Twentse gemeenten is het vervoer aan Brookhuis en partners gegund tot 1 juli 2016.

Looprek

Meer nieuws

 • Fiets kopen?

  13-8-2020

  Fietsenveiling op zaterdag 19 september in gebouw Twente Milieu (Elektrostraat)....

 • Groenrijck

  13-8-2020

  Na drie jaar onderhandelen zijn alle partijen blij met duurzame wijk Groenrijck....

 • Hitte in Haaksbergen

  10-8-2020

  Tips tegen hitte, smoginfo , waarschuwing voor blauwalg en zuinig met drinkwater!...

Nieuws overzicht