Dag van de Mantelzorg

Gepubliceerd: 20-10-2016

Binnenkort is de landelijke Dag van de Mantelzorg. Op deze dag is er extra aandacht voor mantelzorgers die een familielid, buur of kennis bijstaan. Ook in Haaksbergen wordt de Dag van de Mantelzorg gevierd. De Noaberpoort nodigt mantelzorgers uit Haaksbergen namelijk uit voor een middag vermaak, vertier en voorlichting, op dinsdagmiddag 8 november in Theater De Kappen.

Mantelzorg wordt vaak met veel liefde en toewijding gegeven, terwijl het ook best een belasting kan zijn. Daarom biedt de Noaberpoort nu dit ontspannen programma aan. Om de zorg(en) even opzij te zetten. Het komische theaterduo Poeder en Plusj voert de gasten tijdens hun voorstelling ‘Reisje langs geluk’ langs momenten van groot en klein geluk. Ze zullen het publiek weten te vermaken met toneel, zang, humor en misschien ontroering. Verder geven twee gastsprekers praktische informatie, van vervangende zorg tot financiële tips voor mantelzorgers. Daarnaast is er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en drankje, te praten met medewerkers van de Noaberpoort en andere mantelzorgers.

Voor alle mantelzorgers

Mantelzorgers die bij de Noaberpoort geregistreerd staan hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de middag. Maar ook andere mantelzorgers zijn van harte welkom. De theatervoorstelling vindt plaats in Theater De Kappen op dinsdag 8 november van 13.30 tot 16.00 uur. Binnenlopen kan vanaf 13.15 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel vragen we belangstellenden zich vooraf aan te melden. Dat kan bij Audrey Pennings via a.pennings@noaberpoort.nl of telefonisch bij de Noaberpoort via (053) 573 45 89. De Noaberpoort kan mantelzorgers op allerlei manieren helpen of ontlasten. Wie daarover meer wil weten, is van harte welkom. Kom gerust langs of kijk eens op www.noaberpoort.nl.

Noaberpoort

Noaberpoort helpt Haaksbergenaren maatschappelijk actief te blijven. Iedereen met vragen over welzijn, zorg, werk en inkomen kan er vrijblijvend binnen lopen of een afspraak maken. Noaberpoort Wilt u advies of ondersteuning bij opvoeding, mantelzorg, vrijwilligerswerk, echtscheiding, werkloosheid, schulden of eenzaamheid? In Noaberpoort werken medewerkers van meerdere organisaties onder één dak samen. Professionals die u graag verder helpen. Kijk eens op www.noaberpoort.nl.

Logo Noaberpoort

Meer nieuws

 • 100 jaar!

  13-7-2020

  Jan-Herman Scholten feliciteert 100-jarige mevrouw te Lintelo-Horck....

 • Diamanten bruidspaar

  13-7-2020

  Bloemen en gelukwensen voor diamanten echtpaar Henk en Riky Eijsink....

 • Bedrijfsvoeringstaken

  8-7-2020

  Haaksbergen en Hengelo praten verder over samenwerking....

Nieuws overzicht