Zorgverzekering

Gepubliceerd: 14-11-2019

De gemeente Haaksbergen biedt inwoners ondersteuning als het gaat om het verzekeren van zorgkosten. Zo kunnen Haaksbergenaren met een laag inkomen via de gemeente een zorgverzekering afsluiten. Samen met Menzis biedt de gemeente namelijk de collectieve zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen. Wie liever zelf een zorgverzekering kiest vindt in poliswijzer.nl/haaksbergen een handige tool.

De gemeente Haaksbergen biedt samen met Menzis een collectieve zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten. Er is een klein aanvullend pakket (GarantVerzorgd1), een pakket met uitgebreide dekking (GarantVerzorgd2) en een zeer uitgebreid pakket voor inwoners die veel zorgkosten hebben (GarantVerzorgd3). Alle pakketten bestaan uit de verplichte basisverzekering, een aanvullend pakket en een tandartsverzekering. Bij het meest uitgebreide pakket (GarantVerzorgd3) is bovendien het eigen risico meeverzekerd. Informeer bij de gemeente naar de voorwaarden. Meer informatie krijg je bij de Noaberpoort en bij Menzis.

Zorgverzekering op maat

Wie geen gebruik wil maken van de collectieve zorgverzekering via de gemeente, maar liever een eigen zorgverzekering samenstelt, kan gebruikmaken van poliswijzer.nl/haaksbergen. Dit slimme programma heeft de gemeente Haaksbergen laten ontwikkelen om inwoners eenvoudig alle zorgverzekeraars in Nederland met elkaar te laten vergelijken. Het programma kijkt naar jouw persoonlijke wensen en helpt je bij het vinden van de zorgverzekering die het best bij jouw situatie past. Zo betaal je alleen voor zorg die je echt nodig hebt.

Tot 31 december overstappen

Voor de zorgverzekering die poliswijzer.nl/haaksbergen aanbiedt geldt dat alle ziekenhuizen in Nederland gedekt zijn en je altijd wordt geaccepteerd door de verzekeraar. Er zijn geen wachttijden op tandartskosten en orthodontie en je kunt honderden euro’s per jaar besparen. Ga vanaf 12 november (dan zijn de premies bekend) naar poliswijzer.nl/haaksbergen en kies je nieuwe zorgverzekering. Je kunt elk jaar tot 31 december overstappen van zorgverzekeraar. Wil je advies over het veranderen van je zorgverzekering? Kijk dan op poliswijzer.nl.

Ouders met kinderen

Meer nieuws

 • Bewonersavond

  26-6-2020

  Donderdagavond 9 juli: praat mee over zonnevelden in Haaksbergen....

 • Lintjes

  3-7-2020

  Koninklijke onderscheidingen eindelijk opgespeld na uitstel door coronamaatregelen....

 • Noaberpoort

  2-7-2020

  Vanaf 1 juli heeft de Noaberpoort iets andere openingstijden....

Nieuws overzicht