Leerlingenvervoer

Gepubliceerd: 19-3-2020

Zondag 15 maart nam het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus. Een van deze maatregelen is dat scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Maakt uw kind gebruik van leerlingenvervoer? Meldt u zich dan bij uw vervoerder van leerlingenvervoer.

Wat betekent dit voor u?

Bent u werkzaam in de lijst van cruciale beroepsgroepen? Dan heeft uw kind recht op opvang in de school. Uw kind kan nog gebruikmaken van leerlingenvervoer. Wij vragen u contact op te nemen met uw vervoerder, zodat u het vervoer kunt afstemmen met de vervoerder.

Wat zijn de maatregelen?

Scholen en kinderdagverblijven zijn dicht vanaf maandag 16 maart tot en met maandag 6 april. Het gaat hierbij om scholen in het (speciaal) basisonderwijs, (speciaal) voortgezet onderwijs en alle overige onderwijsinstellingen. Voor kinderen van ouders in bijvoorbeeld de zorg, politie, openbaar vervoer en brandweer is er wel opvang in de school en het kinderdagverblijf, zodat hun ouders kunnen blijven werken. Klik hier voor een lijst van cruciale beroepsgroepen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met Francis Scheggetman of Gerard Bos van de afdeling Ontwikkeling van de gemeente Haaksbergen, telefoonnummer (053) 573 45 67 of 14 053. E-mail gemeente@haaksbergen.nl t.a.v. Francis Scheggetman en Gerard Bos.

Leerlingenvervoer

Meer nieuws

 • Poen voor Groen

  29-10-2020

  Meer dan 100 Haaksbergse woningeigenaren 50 euro teruggekregen....

 • Nieuw Frankenhuis

  29-10-2020

  Woningbouwproject Nieuw Frankenhuis in Haaksbergen afgerond....

 • Afval scheiden

  29-10-2020

  Haaksbergen zonder afval. Wat mag er wel of niet in de verpakkingencontainer?...

Nieuws overzicht