Opgave sportverkiezing

Gepubliceerd: 7-12-2017

Wie worden de opvolgers van het huidige sporttalent Tess Kleinsman, sportvrouw Daphne Knijff, sportman Steffan Winkelhorst en sportploeg jongens A1 van HSC ’21? Meld uw favoriete sporter of sportploeg aan voor 1 januari 2018. Op vrijdagavond 16 februari 2018 worden de sporters van het jaar 2017 bekend gemaakt in Theater De Kappen.

De titel van sporter of sportploeg van het jaar is fel begeerd. Welke topper wil dit nu niet? Maar niet alleen de beste sportprestaties leggen gewicht in de schaal, ook het uitdragen van de sport telt mee in de beoordeling door de deskundige jury. Bent u trots op een sporter of team van formaat, dan hoort de gemeente dat graag!

Criteria

De voorgedragen kandidaten moeten wel aan enkele criteria voldoen:

 • De genomineerde moet woonachtig zijn in Haaksbergen in het jaar dat de sportprestatie is geleverd (in dit geval dus 2017)
 • Men hoeft niet speciaal lid te zijn van een Haaksbergse sportvereniging
 • Beneden de 16 jaar valt men in principe nog in de categorie sporttalent
 • Alleen Haaksbergse sportploegen (senioren en jeugd) kunnen worden voorgedragen. Voor de senioren geldt dat alleen het eerste team of elftal kan worden voorgedragen. Bij de jeugdploeg kunnen alleen de eerste selectieteams vanaf de D-jeugd tot en met de A-jeugd worden voorgedragen (dus de A1, B1, C1 en D1)
 • Eén aanmelding per kandidaat is voldoende. Het aantal aanmeldingen telt niet mee.

Aanmelden

U kunt uw kandidaat tot het eind van het jaar per mail aanmelden bij beleidsmedewerker sport Niels Hartlief via nj.hartlief@haaksbergen.nl en stuur dan ook even een korte omschrijving van de geleverde prestaties in 2017 mee én uw contactgegevens. 

Jongens A1 HSC feest

Meer nieuws

 • Muziek in het centrum

  19-7-2018

  Tijdelijke invulling 'gat in de markt' met interactieve speeltoestellen....

 • Industrie-West

  19-7-2018

  Bestemmingsplan Industrie-West in najaar gepresenteerd....

 • Laadpalen

  19-7-2018

  Meer openbare laadpalen voor elektrische auto’s in Haaksbergen....

Nieuws overzicht