Seniorenuitwisseling

Gepubliceerd: 20-4-2017

Op maandag 12 juni organiseren de gemeenten Ahaus en Haaksbergen weer een uitwisseling van senioren. In totaal kunnen er 25 senioren uit Haaksbergen deelnemen. Deelname is gratis en opgeven kan tot woensdag 10 mei bij de gemeente.

De groep vertrekt rond 9.45 uur vanaf het busstation in Haaksbergen richting Ahaus. Daar heet burgemeester Carola Voss de groep hartelijk welkom in de raadzaal van het stadhuis. Vervolgens staat een bezoek gepland aan het nieuwe en indrukwekkende culturele centrum van Ahaus, het onlangs geopende Kulturquadrat. Daar krijgt de groep ook een rondleiding. Tussen de middag is er een heerlijke lunch in het ontmoetingsgebouw van de pastorie, het Karl-Leisner-Haus.

Rondrit

Na de lunch staat een rondrit met de bus door de mooie gemeente Ahaus op het programma. Daarbij worden verschillende dorpen in de gemeente bezocht, waaronder het oude dorpje Graes. In het authentieke Heimathaus “Hefflers Kotten” is het tijd voor een kop koffie en huisgemaakt gebak. Tegen 17.00 uur vertrekt de bus weer naar Haaksbergen.

Opgeven

Opgeven kan tot woensdag 10 mei bij Angélique Karnebeck van de gemeente Haaksbergen, door te bellen met (053) 573 45 07 of te mailen naar a.karnebeck@haaksbergen.nl.

(Foto: website gemeente Ahaus)

Ahaus

Meer nieuws

 • Asbestsanering

  17-10-2018

  Project Bodem Asbest Sanering (BAS) officieel van start gegaan....

 • Marktplan

  17-10-2018

  Voorlopig geen invulling van ‘gat in de markt’ in Haaksbergen....

 • Afrit naar N18

  17-10-2018

  Aanleg gecombineerde afrit Enschede-West én N18 Haaksbergen....

Nieuws overzicht