Serious Request

Gepubliceerd: 20-12-2018

Woensdagmiddag 19 december stond Haaksbergen even in de landelijke schijnwerpers. In het kader van de goededoelenactie Serious Request kwamen de dj’s Mark en Rámon van 3FM met de stoomtrein vanuit Boekelo Haaksbergen binnen. Daarvoor hadden ze gewandeld vanuit Hengelo. De dj’s namen in de feesttent van De Kornuiten met zichtbaar plezier verschillende cheques in ontvangst.

De radiomakers werden gastvrij ontvangen door burgemeester Gerrit Jan Kok, die met de heren en hun gevolg door het centrum liep richting de feesttent. In Haaksbergen hebben inwoners, ondernemers en organisaties de afgelopen weken allerlei acties op touw gezet voor Serious Request. De opbrengsten daarvan werden woensdag in de feesttent overhandigd aan Mark en Rámon.

Haaksbergse acties

In het oog sprongen onder meer de acties van de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis en Perfect Carwash Haaksbergen. Restaurant De Kornuiten had met een koffiebonnenactie ook een mooi bedrag opgehaald. Ambtenaren van de gemeente Haaksbergen zamelden, samen met medewerkers van Aveleijn, de afgelopen week met verschillende acties bijna 1500 euro in. Aveleijn-medewerkster Ilse overhandigde de cheque uiterst vakkundig.


Foto: Gert Perdon

Serious Request

Meer nieuws

 • Verkiezingen

  11-3-2019

  Op woensdag 20 maart verkiezingen Provinciale Staten en waterschappen....

 • Woningen Maalderij

  20-3-2019

  Eerste nieuwe woningen van het bouwproject De Maalderij klaar....

 • NL Doet

  20-3-2019

  Wethouders Koopman en Scholten aan de slag tijdens NL Doet....

Nieuws overzicht