Sociale onderneming

Gepubliceerd: 13-2-2019

Een sociale onderneming starten kost tijd, energie en een goede voorbereiding. Voor iedereen die wil weten hoe je dit moet aanpakken of sociaal ondernemen wil toepassen binnen het eigen bedrijf organiseert ROZ de training ‘Van idee naar sociale onderneming’. In drie avonden, maandag 4 maart, 18 maart en 1 april, wordt de basis gelegd voor je sociale onderneming.

Er zijn veel mensen die maatschappelijke vraagstukken willen oplossen met hun (nog te starten) bedrijf. In deze training geeft ROZ inzicht in wat er allemaal bij komt kijken. Alle aspecten van het sociaal ondernemerschap komen aan bod en de deelnemers gaan aan de slag met hun eigen businesscase. ROZ geeft inzicht in de mogelijkheden om de plannen te financieren en leert de deelnemers het plan te pitchen. Er is ook een netwerk voor sociaal ondernemers waar de deelnemers lid van kunnen worden.

Aanmelden

Deze training wordt verzorgd door Marte di Prima en Ilse van den Brand, experts sociaal ondernemen bij ROZ en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel. Deelname is gratis. De training vindt plaats in Ondernemerscentrum H164 in Hengelo. Meer info en aanmelden via de website van de ROZ. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

Training

Meer nieuws

 • Openingstijden Pasen

  15-4-2019

  In verband met de paasdagen zijn er aangepaste openingstijden....

 • Schulden aanpakken

  18-4-2019

  Twentse gemeenten pakken schulden van inwoners samen eerder aan....

 • Interview Welten

  18-4-2019

  Zes vragen aan Rob Welten: “Ik vind dat ik eerst vooral moet gaan luisteren”...

Nieuws overzicht