Storingen straatverlichting

Gepubliceerd: 11-1-2018

De openbare straatverlichting in Haaksbergen brandt op de meeste plekken prima. Maar de straatlantaarns hebben ook wel eens last van een storing. Dat is op dit moment het geval op drie plekken in Haaksbergen. Hoewel er hard aan wordt gewerkt om die op te lossen, roept de gemeente inwoners op storingen te blijven melden.

Aan de Karel Doormanstraat/Bankertstraat is sprake van een zogeheten netwerkstoring. Dat is ook het geval in de Hassinkbrink (Hofstede/Orchidee/Goorsestraat) en aan de Goorsestraat tussen de Westsingel en de Noordsingel. Netwerkbeheerder Enexis is druk bezig om die netwerkstoringen op te lossen.

Blijven melden

“Het is soms ingewikkeld om de oplossing te vinden”, weet wethouder Annette Nijhuis. “Sommige storingen beperken zich bovendien niet tot maar één lichtmast, vergen dus wat meer tijd en duren vaak langer dan een dag. Maar er wordt hard aan gewerkt. We vragen inwoners ondertussen om storingen te blijven melden, zodat we alles goed in beeld houden.”

Defect melden

Meldingen van defecte straatverlichting of aangereden/vernielde lantaarnpalen kunt u doorgeven via het meldingsformulier openbare ruimte. U kunt ook bellen naar (053) 573 45 67.

Straatverlichting

Meer nieuws

 • Nieuw meldsysteem

  19-4-2018

  Gemeente heeft nieuw systeem voor meldingen over de openbare ruimte...

 • Bereikbaarheid

  19-4-2018

  Gemeente is vrijdag 20 april tussen 13.00-15.00 beperkt telefonisch bereikbaar...

 • Bijeenkomst onderwijs

  19-4-2018

  11 april was er een bijeenkomst voor het onderwijs...

Nieuws overzicht